نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب تابه ای
از بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، انواع کباب ها هستند. کباب دیگی یا کباب تابه ای از جمله این کباب ها، و غذای مخصوص و بسیار خوشمزه و پر طرفدار بین عشایر ایل سنگسری است که به طور سنتی آن را با آتش هیزم پخت می کردند.
یکی از مشکلات برخی از آپارتمانها تهیه و طبخ کباب است . وقتی که معمولاً کباب روی ذغال طبخ میشود خیلی خوشمزه تر است ولی در صورت عدم دسترسی به آن بهترین راه ،تهیه کباب دیگی ( کباب تابه ای ) است که خیلی هم پر طرفدار
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب آن است. اکثر کباب ها مانند کباب کوبیده ، کباب چنجه و … از رستوران ها وارد خانه ها شده اند اما جالب است بدانید کباب تابه ای از معروف ترین کباب های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران ها راه یافت.

ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب آن است. اکثر کباب ها مانند کباب کوبیده ، کباب چنجه و … از رستوران ها وارد خانه ها شده اند اما جالب است بدانید کباب تابه ای از معروف ترین کباب های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران ها را
طرز تهیه جوجه کباب
جوجه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که علاوه بر اینکه دستور پخت آن بسیار آسان است خیلی سریع نیز آماده می شود. جالب است بدانید این کباب خوشمزه در کنار کباب هایی مثل کباب کوبیده از مجلسی ترین کباب ها محسوب می شود.
جوجه کباب از جمله غذاهایی محسوب می شود که دستورهای بسیار متنوعی دارد و تقریبا هر کَس برای طعم دار کردن گوشت مرغ برای خود روشی متفاوت دارد و از مواد متفاوتی استفاده می کند و با جوجه چینی مت
طرز تهیه کباب تابه ای
از بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، انواع کباب ها هستند. کباب دیگی یا کباب تابه ای از جمله این کباب ها، و غذای مخصوص و بسیار خوشمزه و پر طرفدار بین عشایر ایل سنگسری است که به طور سنتی آن را با آتش هیزم پخت می کردند.
یکی از مشکلات برخی از آپارتمانها تهیه و طبخ کباب است . وقتی که معمولاً کباب روی ذغال طبخ میشود خیلی خوشمزه تر است ولی در صورت عدم دسترسی به آن بهترین راه ،تهیه کباب دیگی ( کباب تابه ای ) است که خیلی هم پر طرفدار
طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس
چهارشنبه یازدهم 10 1398
 
طرز تهیه ی کباب خوشمزه بناب
کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استان آذربایجان شرقی می باشد. این کباب از گوشت تازه و چربیدار گوسفند ، در اندازه ای بسیار بزرگ تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.
مواد اولیه کباب بناب
گوشت گوسفند پر چرب چرخ کرده-ترجیحاٌ قلوه گاه:1 کیلو گرم 
 پیاز متوسط:2 عدد
نمک :ب
جوجه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که
علاوه بر اینکه دستور پخت آن بسیار آسان است خیلی سریع نیز آماده می شود.
جالب است بدانید این کباب خوشمزه در کنار کباب هایی مثل کباب کوبیده از مجلسی ترین کباب ها محسوب می شود.
ادامه مطلب
کباب بلدرچین یکی از انواع کباب های لذیذ و خوشمزه ایرانی است که از
کباب های نوین محسوب می شود. این کباب خوشمزه به دلیل استفاده از گوشت
بلدرچین علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای بدن نیز خاصیت های زیادی
دارد.
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب آن است.
اکثر کباب ها مانند کباب کوبیده ، کباب چنجه و … از رستوران ها وارد خانه ها شده اند اما جالب است بدانید کباب تابه ای از معروف ترین کباب های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران ها را
کباب کوبیده یکی از محبوب ترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین
محبوبیت روش های پخت فراوانی هم دارد. پختن کباب کوبیده در فر یکی از انواع
روش های پخت کباب کوبیده است که برای تهیه کباب کوبیده خانگی بسیار مناسب و
آسان است.
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای
کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که بر خلاف کباب های سنتی و معروف ایرانی از آشپزخانه های منازل وارد منوی رستوران های بزرگ شده است. مواد این کباب خوشمزه تقریبا مانند کباب کوبیده است ولی روش پخت ان کاملا متفاوت است.
ادامه مطلب
مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه 750 گرم الی 1 کیلو گرمآبلیمو 2 قاشق سوپخورینمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

طرز درست کردن و مهیا نمودن جوجه کباب
وزن صحیح جهت برگزیدن جوجه کباب از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این اندازه کباب جهت مصرف دو نفر معمولا کفایت میکند . جوجه را پس از شستن و پاک کردن حسابی خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب برگ فوق العاده خوشمزه
 بوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را نرم و ترد نمود؛ اما بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل 1 روز قبل آماده و نرم کنید.
مواد لازم کباب برگ
گوشت راسته پاک کرده یک کیلو و نیم
روغن زیتون یک استکان
فلفل به مقدار کم
پیاز دو سه عدد

ادامه مطلب
مواد لازم برای کال کباب
بادنجان درشت :4 عدد
مغز گردوی ساییده شده :75 گرم
سیر کوبیده :نیم بوته
آب انارترش یا آب غوره یا دانه انار:نیم فنجان
سبزی، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشک :1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به اندازه کافی


ادامه مطلب
امروز قصد داریم دو غذای محبوب و پر طرفدار ایرانی(کباب بناب ، املت) را به شما همراهان گرامی آموزش دهیم.
 
1- کباب بناب:
کباب بُناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهرستان بناب در استان آذربایجان‌شرقی می‌باشد. این کباب از گوشت تازه و چربی‌دار گوسفند، در اندازه‌ای بسیار بزرگ‌تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می‌شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.
طرز تهیه کباب بناب
کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استا
طرز تهیه کباب چنجه
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب

ادامه مطلب
کباب فلفلی یکی از انواع کباب های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه
بر اینکه به عنوان یک غذای کامل محسوب می شود ، به صورت پیش غذا هم سرو
میشود. این کباب خاص را می توانید به ذائقه خودتان با فلفل شیرین یا فلفل
تند تهیه نمایید.
ادامه مطلب
مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه 750 گرم الی 1 کیلو گرمآبلیمو 2 قاشق سوپخورینمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

طرز درست کردن و مهیا نمودن جوجه کباب
وزن صحیح جهت برگزیدن جوجه کباب از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این اندازه کباب جهت مصرف دو نفر معمولا کفایت میکند . جوجه را پس از شستن و پاک کردن حسابی خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .
ادامه مطلب
دنده کباب یکی از قدیمی ترین کباب های ایرانی است که اصالت آن متعلق به
شهر کرمانشاه می باشد. این کباب با نام دنده کباب کرمانشاهی شناخته می شود و
اگر آنرا به صورت حرفه ای درست کنید می تواند یک انتخاب عالی برای پیک نیک
های شما باشد.
ادامه مطلب
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل
محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند
آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب
آن است.
ادامه مطلب
کباب ژاپنی یکی از انواع کباب های کشور ژاپن است که به دلیل طعم خوبش در کشور عزیزمان ایران فراگیر شده است. این کباب خوشمزه مانند فیله کباب ایرانی با گوشت فیله گوسفندی تهیه می شود و به همین دلیل طعمی فوق العاده خوشمزه دارد.
ادامه مطلب
کباب ترکی یا دونر کباب یکی از معروف ترین غذاهای کشور ترکیه است که به
خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. محبوبیت این کباب در ترکیه
مانند محبوبیت ساندویچ فلافل در کشورمان است که در هر شهری دکه های خیابانی آنرا می بینیم.
ادامه مطلب
شیش کباب با راسته گوساله
شیش کباب یک کباب مشهور از کشور ترکیه است که با تکه‌های مربعی گوشت که روی سیخ زده می‌شود درست می‌شود. نام این کباب شبیه به ششلیک است که هر دو 
برگرفته از کلمه ترکی شیش به معنای سیخ است. 
شیش کباب هم با مرغ و هم با گوشت قرمز درست می‌شود. این کباب در واقع با گوشت خوابیده در مواد یا همان مرینت شده درست می‌شود که طعم فلفلی خوشمزه‌ای خواهد 
داشت. بهترین بخش گوساله برای کباب بخش راسته است، چون نسبت به سایرین برای کباب مزه ب
طرز تهیه کباب تابه ای
از بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، انواع کباب ها هستند. کباب دیگی یا کباب تابه ای از جمله این کباب ها، و غذای مخصوص و بسیار خوشمزه و پر طرفدار بین عشایر ایل سنگسری است که به طور سنتی آن را با آتش هیزم پخت می کردند. طرز تهیه کباب تابه ای و کباب دیگی سنگسری به این صورت است که مقدار زیادی گوشت را در دیگ مسی که درب آن محکم بسته می شود می ریزند و به همان مقدار گوشت، برنج را نیز در دیگ ریخته و آب و نمک و روغن و چاشنی ها را به مقدا
جوجه کباب لاری یکی از انواع روش های تهیه جوجه کباب است که به خاطر طعم
بسیار خوبش طرفداران بسیاری دارد. طعم دار کردن مرغ به روش جوجه کباب لاری
با انواع طعم دهنده های قوی انجام می شود که باعث می شود جوجه کباب در پایان پخت طعم بسیار لذیذی داشته باشد.
ادامه مطلب
جوجه کباب
یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین
محبوبیت روش های پخت مختلفی برای آن ابداع شده است. جوجه کباب تابه ای یکی
از این روش های پخت است که توسط خانم های خانه دار از آن استقبال خوبی شده
است.
ادامه مطلب
مواد لازم برای کباب ترکی خانگی

گوشت فیله مرغ:  4 تا 5 عدد
گوشت فیله گوساله:2 تکه 
فلفل دلمه:1 عدد
قارچ:300 گرم
پیاز نگینی خرد شده:1 عدد بزرگ
سیر خرد شده:2 تا3 عدد
سیب زمینی :2 عدد متوسط
روغن:به مقدار کافی
نمک و فلفل:به اندازه نیاز


 
 
ادامه مطلب
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب نای
 
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه: 1 کیلو گرم
روغن زیتون: 2 تا 3 ق غ
پیاز: 2 عدد
فلفل دلمه ای: به مقدار کافی
لیمو ترش: 2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
 ماست: به میزان مناسب
 
 
ادامه مطلب
شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده به نظر برسه. پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب می کنیم. شاید ساده به نظر برسه اما نکاتی داره که رعایت کردنشون جوجه کباب های خونگی رو بسیار بسیار لذیذ می کنه بدون اینکه گوشتش سفت شده باشه یا بی مزه باشه. پس با ما در این مطلب همراه باشید.

ادامه مطلب
آدانا کباب یا قیما کباب یکی از کباب های مشهور کشور ترکیه است که به نام یکی از شهرهای بزرگ ترکیه نامگذاری شده است. این کباب شباهت زیادی به کباب کوبیده دارد و در کنار کباب ترکی از محبوبترین کباب های کشور ترکیه محسوب می شود.
ادامه مطلب
کباب لقمه ترکیه ای، یکی دیگر از کباب های خوشمزه و با طبخی ساده است که مزه ای متفاوت داشته و شما را از یکنواختی طعم کباب ها نجات می دهد.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 500 گرمپیاز درشت 1 عددسبزی خشک معطر( ریحان و جعفری)1 قاشق غذاخوریزعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوریآرد سوخاری1 قاشق غذاخورینمک 1 قاشق چایخوریفلفل 1/2 قاشق چایخوریروغن مایع 4 قاشق غذاخوری

ادامه مطلب
کباب پز تابشی برلیان پخت 1200 سیخ در ساعت که به صورت آسانسوری و بدون دود با حرارت عالی ساعتی هزار و دویست سیخ از انواع کباب ها را طبخ می نماید مناسب برای آشپزخانه صنعتی رستوران و کبابی می باشد و با مصرف بهینه گاز کار می کند.کباب پز تابشی اتوماتیک مدل برلیان (میکس پز) قابلیت ۱۲۰۰ سیخ در ساعتکباب پز اتوماتیک برلیانطول ۲۲۰ سانتیمترعرض ۶۳ سانتیمترارتفاع ۲۰۰ سانتیمترتعداد سیخ ۱۲۰۰ سیخ میکس پز در ساعتطول کباب ۳۵ سانتیمترمصرف گاز ۱۱.۶ متر مکعب در سا
فیله کباب یکی از انواع کباب های مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که
طرفداران بسیار زیادی دارد. این کباب خوشمزه با فیله گوساله و گوسفند تهیه
می شود و به دلیل اینکه گوشت مدت طولانی در سسی مخصوص استراحت می کند طعم
بسیار لذیذی دارد.
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب برگ فوق العاده خوشمزه
 بوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را نرم و ترد نمود؛ اما بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل 1 روز قبل آماده و نرم کنید.
مواد لازم کباب برگ
گوشت راسته پاک کرده یک کیلو و نیم
روغن زیتون یک استکان
فلفل به مقدار کم
پیاز دو سه عدد

 
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب چنجه
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
مواد لازم برای کباب چنجه

فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب

ادامه مطلب
مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری :
سینه مرغ بدون استخوان :150 گرم
فیله گوساله یا گوسفند :   150 گرم
فلفل دلمه ای سبز  : 1عدد کوچک
پیاز :1عدد متوسط
زعفران دم کرده : 1 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه :1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع :2 قاشق
سس سویا :2 قاشق سوپخوری
کره آب شده یا کره نرم شده :1قالب 25 گرمی
نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی


ادامه مطلب
فقیری از کنار دکان کبابی میگذشت.دید کبابی گوشت ها را در سیخ کرده و به روی آتـش نهاده باد میزد و بوی کباب در بازار پیچیده بود.
فقیری گرسنه بود و سکه ای نداشـت پس تکه نانی از توبره اش در آورد و در مسیر دود کباب گرفته به دهان گذاشت.به همین ترتیب چند تکه نان خورد و براه افتاد.کباب فروش که او را دیده بود به سـرعت از دکان خارج شـده دست او را گرفت و گفت : کجا؟پول دود کبابی را که خورده ای بده !
حکایت پول دود کباب صدای سکه است.رندی آنجا حاضر بود و دید که فقیر
کباب از بهترین غذاهایی است که با طعم خوشمزه خود، طرفداران زیادی دارد. یکی از بهترین نوع آن، کباب تابه ای یا دیگی است. این کباب از بهترین و خوشمزه‌ترین غذاهای اصیل ایرانی است که علاوه بر خوش طعم بودن، تهیه و پخت آن نیز بسیار آسان است. در پخت کباب تابه‌‎ای نیازی به منقل و دود ندارید و با روش های آسان تری در منزل می توانید آن را تهیه کنید و در انواع وعده های غذایی ناهار یا شام می‌توانید سرو کنید.
 
مواد لازم
750 گرم گوشت چرخ کرده
4 عدد گوجه فرن
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
 
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب
ادامه مطلب
مواد لازم جهت درست کردن کباب کوبیده مرغ
 پیاز ۵ عدد
مرغ چرخ کرده   ۱ کیلو
شوید   ۱و نیم قاشق غذاخوری 
نمک   ۱ قاشق غذاخوری
 فلفل  به اندازه دلخواه
جوش شیرین   ۱/۳ قاشق غذا خوری
آویشن نصف قاشق غذا خوری
مواد لازم سس کباب
کره ۱۰۰ الی ۱۵۰گرم
زعفران دم کرده  به میزان لازم

ادامه مطلب
روشی برای پخت یک شیشلیک خوشمزه و مغز پخت
کباب شیشلیک از راسته ی گوسفند درست می شود. و مهم ترین بخش تهیه این کباب پختن آن است که با پخت کباب های دیگر متفاوت است.در این کباب گوشت به همراه دنده به سیخ کشیده می شود.
مواد لازم برای درست کردن شیشلیک  
دنده گوسفند :680 گرم 
 خردل :1 قاشق چایخوری
 فویل :به اندازه مناسب برای پوشاندن دنده ها
شکر قهوه ای :1 ق سوپخوری
 پاپریکا:  نصف قاشق چایخوری
 نمک :به اندازه لازم
 سیر:2 حبه
فلفل سیاه :به میزان دلخواه
سس
ایده آل و همه پسند کباب تابه ای درست کنید
اگر که هوس کباب کردید و تایم تهیه کردن آن را از بیرون ندارید ، باید بگیم که چه بهتر ! با داشتن مواد لازم می توانید همین الان کباب تابه ای را از روی طرز تهیه ای که ما برای شما آماده کرده ایم درست کنید.
مواد لازم برای کباب تابه ای

گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقه ش
کباب پز تابشی اتوماتیک چیست و چگونه کار می کند
کباب پز تابشی اتوماتیک وسیله ای است برای پخت تعداد زیاد کباب بویژه کباب کوبیده و جوجه کباب در هر وعده غذایی که در رستوران ها، تالار ها و آشپز خانه های صنعتی استفاده می گردد. در کباب پز اتوماتیک پخت کباب بصورت مکانیزه انجام شده و نیاز به آشپز جهت پخت و کنترل فرایند پخت کباب نیست. در این دستگاه اپراتور دستگاه، سیخ کباب بر روی قلاب های در قسمت ورودی قرار داده و کبابپز بصورت خودکار سیخ را به داخل دست
کباب تابه ایایده آل و همه پسند کباب تابه ای درست کنید
اگر که هوس کباب کردید و تایم تهیه کردن آن را از بیرون ندارید ، باید بگیم که چه بهتر ! با داشتن مواد لازم می توانید همین الان کباب تابه ای را از روی طرز تهیه ای که ما برای شما آماده کرده ایم درست کنید.
مواد لازم برای کباب تابه ای

گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب
کباب پز تابشی رومیزی سالاماندر
کباب پز تابشی رومیزی بدون دود خانگی
کباب پز تابشی رومیزی سالاماندر در رستوران، تالار، کبابی، منزل، باغ ، ویلا جهت پخت کباب بدون دود استفاده می شود.
کباب پز تابشی رومیزی سالاماندر به علت رومیزی بودن و حجم کم دستگاه در محل های دارای محدودیت جا استفاده می شود.
دستگاه کباب پز تابشی رومیزی از جنس استیل بوده ئ در ابعاد ۹۰ سانتی و ۶۰ سانتی تولید می شود.
شعله های کباب پز تابشی رومیزی از قسمت بالا با استفاده از گاز شهری
 
شامی کباب دارای منبع تغذیه جهانی سفره ایرانی هاست. با استفاده از لپه ، ترد می توانید و سالم تر می توانید از آن استفاده کنید. در این مقاله طرز امکان شامی کباب و نکاتی برای همسایان نپاشیدن در هنگام زمان پخت را با شما در میان گزارشی ارائه می دهد.

ادامه مطلب
“تاس کباب” را با این روش بی نظیر درست کنیدمواد لازم جهت طبخ تاس کباب
گوشت گوسفندی   1 کیلو
سیب زمینی   2 عدد
پیاز   2 عدد بزرگ
به     1 عدد
هویج    3 عدد
روغن زیتون    2 ق غ
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

ادامه مطلب
مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه کباب از جمله غذاهای مجلسی خوشمزه می باشد که اصولا فقط متعلق به مراسمات و مهمانی ها نمی باشد ، طرز تهیه جوجه کباب را در ادامه برای شما مهیا نموده ایم با بخش آشپزی نمناک همراه باشید :
 
مواد لازم برای جوجه کباب

جوجه : 750 گرم الی 1 کیلو گرم

آبلیمو : 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
 زعفران حل شده (یا پاپریکا) :مقداری

روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری

پیاز :2 عدد

 
ادامه مطلب
کباب پز صنعتی
کباب پز صنعتی یا سالاماندر کشویی آسانسوری در چهار ظرفیت ۲۰، ۳۰ و ۴۰ سیخ و یک مدل رومیزی با ظرفیت ۱۲ سیخ تولید می گردد. مصرف کننده با توجه به تعداد مشتریان و فضای آشپزخانه خود می تواند، یکی از مدل های کباب پز تابشی سالاماندر را انتخاب نماید.کباب پز تابشی سالاماندر در بازار تجهیزات آشپزخانه صنعتی به نام های کباب پز تابشی آسانسوری و یا کباب پز تابشی چند منظوره نیز نام برده می شود.
مزایا کباب پز تابشی رو میزی
پخت بدون دود
پخت انواع
با تهیه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید. 
مواد لازم:
گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 100 گرم
گوشت گوساله (چرخ کرده): 100 گرم
پسته (خرد شده): 40 گرم
پیاز (رنده شده): یک عدد
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
آب داغ: 3 الی 4 ق س
نمک: یک ق چ
فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
روغن زیتون: 2 ق س
مواد لازم سرو:
پیاز (خرد شده): 2 عدد
سماق: یک ق س
آب انار: یک ق س
نان لواش: 2 عدد
پسته (خرد شده): یک ق س
 
اد
 
نحوه تهیه کباب کوبیده
در این بخش قصد داریم طرز تهیه کباب کوبیده را به شما عزیزان آموزش دهیم ، امیدوار هستیم که بعد از این
آموزش به راحتی بتوانید این کباب ایرانی را آماده و از خوردن آن به همراه خانواده لذت ببرید.
یکی از کباب های ایرانی لذیذ که شهرت جهانی هم دارد کباب کوبیده می باشد که دارای طرفداران بیشماری می
باشد، در ادامه طرز تهیه این کباب خوشمزه و لذیذ را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.
ادامه مطلب
با تهیه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید.
میزان سرو: 2 نفر 
مواد لازم:
گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 100 گرم
گوشت گوساله (چرخ کرده): 100 گرم
پسته (خرد شده): 40 گرم
پیاز (رنده شده): یک عدد
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
آب داغ: 3 الی 4 ق س
نمک: یک ق چ
فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
روغن زیتون: 2 ق س
مواد لازم سرو:
پیاز (خرد شده): 2 عدد
سماق: یک ق س
آب انار: یک ق س
نان لواش: 2 عدد
پسته (خرد
دستگاه کباب ترکی ایستاده، مخصوص پخت کباب ترکی اس که اصل این کباب از ترکیه میاید و برای استفاده کافی است گوشت ها و مرغ ها را در میله میانی دستگاه قرار دهیم و با شعله ملایم اجازه دهیم تا پخته شوند.
معمولا از این دستگاه در جلوی فست فودها استفاده می شود و هنگام استفاده گوشت های پخته شده بریده می شوند و به صورت ساندویچی و یا پرسی به مشتری ها ارائه می شود.
مشخصات فنی دستگاه کباب ترکی ایستاده
1- توان طبخ 120 کیلوگرم برای هر سیخ است2- دارای دو عدد سیخ اسیل
کباب بختیاری یکی از کباب های معروف و پر طرفدار ایرانی است. تقریبا می شود گفت این کباب هم حاوی کباب چنجه است هم جوجه کباب . برای تهیه کباب بختیاری از راسته گوسفند یا فیله گوساله به همراه گوشت مرغ استفاده می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ تا ۶ نفر کباب بختیاری تهیه نمایید. 

مواد لازم کباب بختیاری:

فیله گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم
فیله مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
ماست ۸ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۸ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
ک
طرز تهیه جوجه کباب قرمز
آموزش آشپزی و شیرینی پزی , جوجه کباب , نکات مهم  در تهیه جوجه کباب قرمز , آموزش طبخ جوجه کباب قرمز
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب قرمز :
مرغ
روغن زیتون
رب گوجه فرنگی
نمک و پاپریکا و پودر چیلی و آویشن
سیر
آب پیاز
 
طرز تهیه جوجه کباب قرمز:
ابتدا مرغ را تکه تکه کنید و روغن زیتون به همراه رب را مخلوط کنید و
سپس به نمک و پاپریکا و پودر چیلی و مقداری آویشن اضافه کنید و خوب مخلوط
کنید مقداری آب پیاز و یک حبه سیر رنده شده (برای هر یک
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه :1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی  حلقه شده :2 عدد
پیاز  رنده شده :1 عدد
پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم
طرز تهیه مرحله به مرحله کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ، مقداری نمک ، قلقل و زرد چوبه ورز مید
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
 
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه بدون ریختن آن
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقه شده :2 عدد
پیاز رنده شده :1 عدد
پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم

ادامه مطلب
جوجه کباب ماستی طعم متفاوت و خوشمزه‌ای دارد و در طرز آن از سینه مرغ، پیاز، ماست چکیده، پودر سیر، روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک استفاده می‌شود و شما می‌توانید این جوجه کباب خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید.
 
مواد لازم
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر سیر به مقدارلازم
ماست چکیده ۱/۵ پیمانه
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
روش تهیه جوجه کباب ماستی
سینه مرغ را تکه‌تکه خرد کنید.
آن‌گاه پیاز، نمک، فلفل و پودر سیر را افزو
طرز تهیه کباب مرغ با کرفساین کباب مرغ را می توانید با سیخش بخورید
مواد لازم
سینه مرغ چرخ شده : یک عددهویج : یک عدد
برگ کرفس خرد شده : به میزان دلخواهپیاز متوسط : یک عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، آب زعفران : به میزان دلخواه
ساقه کرفس : برای این مقدار مواد حدود ۸عدد (تا جایی که می توانید از ساقه های باریک و تازه استفاده کنید)
ادامه مطلب
مواد لازم جهت درست کردن کباب کوبیده مرغ

 پیاز 5 عدد
مرغ چرخ کرده   1 کیلو
شوید   1و نیم قاشق غذاخوری
نمک   1 قاشق غذاخوری
 فلفل  به اندازه دلخواه
جوش شیرین   1/3 قاشق غذا خوری
آویشن نصف قاشق غذا خوری
در شیکفود همراه ما باشید

ادامه مطلب
اهالی سیسیل به آفتاب درخشان، ساحل زیباو مافیای پالرمو شهرت دارند، اما از کباب این جزیره ایتالیایی نباید غافل شد که طعم آن نظیر ندارد. همه مواد به کار رفته در این کباب  
لذیذ از خاک سیسیل به دست می‌آید و به معنای واقعی سنتی است. هرچند در مقایسه با کباب زعفرانی ایرانی حرف چندانی برای گفتن ندارد اما طعم آن با ذائقه ایرانی کاملا 
سازگار است.

ادامه مطلب
کباب پز صنعتی از جمله تجهیزات کاربردی و اصلی است که وجود آن در هر آشپزخانه صنعتی و رستورانی امری طبیعی و الزامیست البته این موضوع را در نظر داشته باشید که کیفیت ساخت و نوع آلیاژ به کار رفته و همچنین نوع برنرها، نوع چدن و شیر بکار رفته در تولید گباب پز صنعتی بسیار موثر در طول عمر این محصول و کارایی بیشتر آن میباشد.
ما در گروه صنعتی تجهیز گستر خاورمیانه در ساخت این محصول صاحب سبک بوده و دارای تبهر خاصی در تولید کباب پز صنعتی  استیل میباشیم.
کباب
جوجه کباب های ایرانی هم یه سری نکاتی داره که براتون الان میگم. شما هم اگه نکته خاصی به ذهنتون رسید برای ما بفرستید، اینطوری می تونیم تجربیاتمونو با هم به اشتراک بزاریم. 
 
1- موادی که باید جوجه در اون خوابونده بشه بهتره اینها باشه : ماست .. سس مایونز .. زعفرون .. نمک .. فلفل .. روغن .. پیاز .. کمی آبلیمو و فلفل دلمه ای (خیلیها از سس مایونز استفاده نمیکنن ولی اینو بگم که استفاده از سس مایونز در مواد جوجه طعم بسیار خوبی به اون میده .. یک بار امتحان کنید .. ا
“تاس کباب” را با این روش بی نظیر درست کنید
در رنگارنگ98 همراه ما باشیدمواد لازم جهت طبخ تاس کباب
گوشت گوسفندی   1 کیلو
سیب زمینی   2 عدد
پیاز   2 عدد بزرگ
به     1 عدد
هویج    3 عدد
روغن زیتون    2 ق غ
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

ادامه مطلب
 
طرز تهیه ی کباب کاکوری کباب هندی
 
کاکوری کباب یک چیزی تو مایه های کباب کوبیده ایرانی است. در تهیه این غذای خوشمزه هندی از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری به همراه پیاز، تخم مرغ، رب و ادویه استفاده می شود. در نهایت مواد به سیخ کشیده می شود و در حرارت بالا برشته می شود.کباب کاکوری، غذایی مشهور بوده و نسل به نسل منتقل شده است. این غذا، نام خود را از شهر کاکوری – که در حومه ی لاکنو قرار دارد – گرفته است و با نرمترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهیه
مواد لازم برای درست کردن سس ماست :
ماست :نصف فنجان
خیار :نصف یک عدد
برگ گشنیز:1 قاشق سوپ خوری
پیاز:1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه سس ماست:
ماست ،خیار ، پیاز و برگ گشنیز را در غذاساز ترکیب کنید تا سس یکدستی تهیه شود.
مواد لازم جوجه کباب رژیمی برای 4 نفر :
سینه مرغ تکه شده :500 گرم
شیر نارگیل :1 فنجان
پیازچه :1 بوته
سیر:2 حبه
موسیر:1 عدد
ریشه زنجبیل رنده شده :1 قاشق سوپخوری
روغن بادام :2 قاشق سوپخوری
آبلیمو :1 قاشق سوپخوری
سس سویا :1 قاشق سوپخوری
زردچوبه 
به طور کلی، انواع غذا های ایرانی، به دو دسته غذا های ایرانی ساده و خاص تقسیم می شوند. بدون شک بهترین غذای ایرانی همان غذاهایی هستند که درست کردن آنها، اصول و روش خاص خودش را دارند. از گوشت کبابی و چرخ کرده گرفته تا انواع حبوبات، مرغ، برنج و ادویه های متنوع، از موادی هستند که در تهیه و تولید غذاهای ایرانی از آنها استفاده می شود. به خاطر داشته باشید که انواع غذاهای ایرانی را می توان به کمک سامانه های سفارش غذای اینترنتی مثل ریحون، سفارش غذا
به طور کلی، انواع غذا های ایرانی، به دو دسته غذا های ایرانی ساده و خاص تقسیم می شوند. بدون شک بهترین غذای ایرانی همان غذاهایی هستند که درست کردن آنها، اصول و روش خاص خودش را دارند. از گوشت کبابی و چرخ کرده گرفته تا انواع حبوبات، مرغ، برنج و ادویه های متنوع، از موادی هستند که در تهیه و تولید غذاهای ایرانی از آنها استفاده می شود. به خاطر داشته باشید که انواع غذاهای ایرانی را می توان به کمک سامانه های سفارش غذای اینترنتی مثل ریحون، سفارش غذا
‌کباب‌ها در میان اقوام ایرانی دارای انواع مختلف کوبیده، برگ، بختیاری، شیشلیک و … است. شاخص‌ترین نوع آنها کباب برگ و مشهورترین آنها کباب کوبیده است.
معمولا کباب‌ها را با پیاز و زعفران طعم‌دار و با نان به همراه ریحان، نعناع، ترخون و پیاز مصرف می‌کنند. گاهی نیز آنها را با چلو به همراه کره، تخم‌مرغ خام و سماق میل می‌کنند. البته امروزه به علت نگرانی ایرانی‌ها در مورد کلسترول و اضافه وزن تا حدودی این موضوع تعدیل شده به طوری که تخم مرغ خام حذ
طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه بدون ریختن آن
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقه شده :2 عدد
پیاز رنده شده :1 عدد
پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم

ادامه مطلب
طرز تهیه جوجه ترش
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد. جوجه ترش در کنار غذاهایی مثل کباب ترش ، اکبر جوجه و … از معروف ترین غذاهای شمالی است ، توصیه می کنیم اگر گذرتان به استان های شمالی کشور افتاد حتما جوجه ترش را در رستوران های سنتی شمال تجربه کنید.  

ادامه مطلب
طرز تهیه کباب لم چاپس با سیب زمینی و تربچه گریل شده
اگر از طعم کباب لذت می‌برید به شما پیشنهاد می‌کنیم فرصت امتحان کردن کباب لم چاپس را از دست ندهید. این گوشت لذیذ و خوشمزه طعم خوب و قوی دارد. این غذا برای مناسبت‌ها و مهمانی‌های پر زرق و برق هم مناسب است و در عین حال درست کردن آن پیچیده و وقت‌گیر نیست. در ادامه با ما باشید تا طرز تهیه لم چاپس با سیب زمینی و تربچه گریل شده را با هم مرور کنیم.
مواد لازم :
پیاز قرمز (خرد شده)یک چهارم لیوان
روغن زیتو
دستگاه کباب ترکی



دستگاه کباب ترکی یا دونر کباب جز تجهیزات پخت فست فود و تجهیزات پخت رستوران می باشد.
دستگاه کباب ترکی در مدل های دستگاه کباب ترکی رومیزی ، دستگاه کباب ترکی دو سیخ ، دستگاه کباب ترکی تک سیخ ساخته می شود و براساس سفارش مشتری به صورت دستگاه کباب ترکی کابین دار و دستگاه کباب ترکی بدون کابین قابل ساخت می باشد .
جنس دستگاه پخت کباب ترکی یا دستگاه پخت کباب دونر از ور
دستگاه کباب زن اتوماتیک مدل PS400A
سیخ گیری یکنواخت و یک دست
عدم نیاز به نیروی ماهر
کیفیت ظاهری مناسب
عدم انتقال آلودگی
صرفه جویی در زمان
صرفه جویی در مصرف انرژی
گارانتی: دوازده ماه
خدمات پس از فروش: ده سال
معرفی دستگاه کباب زن | دستگاه کباب گیر اتوماتیک مدل PS400A
دستگاه کباب گیر اتوماتیک یا کباب زن مدل PS400A جدیدترین دستگاه کباب زن تولید شده توسط مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی پویا صنعت است. این دستگاه از نظر اندازه کوچکترین دستگاه کباب زن صنعتی
این
کارت ویزیت به صورت لایه باز وکتور با کیفیت بسیار عالی و قابلیت ویرایش
کامل در نرم افزارهای گرافیکی است. از این طرح لایه باز می توانید در طراحی
انواع کارت ویزیت های شخصی،اداری، شرکتی و سایر مشاغل استفاده کنید.
دانلود
 
کافه،کارت ویزیت کاغذ دیواری،کارت ویزیت کارشناس رسمی دادگستری،کارت
ویزیت کبابی،کارت ویزیت کباب سرا،کارت ویزیت کبابی لایه باز،کارت ویزیت
کباب ماهی،کارت ویزیت کبابی رایگان،کارت ویزیت کباب،کارت ویزیت کبابی لایه
باز ر
طرز تهیه جوجه کباب لبنانی:2 پوند سینه مرغ بدون پوست ، برش به مکعب / تکه های کاباب1 فنجان آب لیمو تازه فشردهیک لایه کوچک لیمو را با پوست جدا کنید (اختیاری است ، زیاد آن را قرار ندهید)15 میخک سیر ، خرد شده6 قاشق غذاخوری ماست ساده (ماست یونانی)6 قاشق غذاخوری روغن زیتون2 قاشق غذاخوری سرکه قرمز (سرکه سیب)1.5 تا 2 قاشق چایخوری فلفل سفید زمین⅓ قاشق چایخوری ادویه زنجبیل½ قاشق چای خوری آویشن زمینی ، یا گیاه سنگ ریزه⅓ قاشق چایخوری پاپریکا1+ قاشق چایخوری نمک (
بسم الله الرحمن الرحیم
(شهید ابراهیم هادی)
با ابراهیم و چند تا از بچه ها رفیق بودیم. جوری که خیلی از وقتمان
را با هم می گذراندیم. از میان ما رفقا فقط ابراهیم هادی بود که 
سر کار می رفت. یک هفته ما را به یک چلو کباب دعوت کرد.
ادامه مطلب
جوجه‌کباب یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی و از رده کباب‌های سنتی ایران است. در پخت جوجه‌کباب، قطعات خردشده گوشت مرغ را برای مدتی تقریباً طولانی (حدود سه ساعت) در یک ظرف پر از آبلیمو، پیاز خرد شده، زعفران و ادویه‌جات قرار می‌دهند و پس از اینکه قطعات گوشت طعم دار شد، آنها را به یک سیخ بلند می‌کشند و روی کباب‌پز و به وسیله آتش مستقیم، کباب می‌کنند. جوجه کباب از خوراک‌های بسیار محبوب نزد ایرانی‌ها است. در ادامه طرز تهیه جوجه کباب را آموزش خو
کباب مرغ با کرفس
یکی از انواع کباب های ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. کباب مرغ
با کرفس یک کباب رژیمی محسوب می شود و نکته جالب در مورد این کباب این است
که می توانید آنرا به همراه سیخش به صورت یکجا میل کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب مرغ با کرفس با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب مرغ با کرفس
سینه مرغ
۱ عدد

هویج
۱ عدد

برگ کرفس خرد شده
۱۰۰ گرم

پیاز
۱ عدد

ساقه کرفس
۸ عدد

زعفران دم کرده
به میزان کافی

روغن مایع
به
کباب پز خانگی بدون دود شیدپخت برای طبخ  کباب کوبیده، کباب بختیاری، کباب سلطانی، کباب برگ، جوجه کباب، ماهی کباب، همبرگر، پیتزا، .. در خانه مورد استفاده قرار میگیرد.
با کباب پز خانگی علاوه بر طبخ انواع کباب می توان ماهی، همبرگر، استیک کبا کرد و همچنین بادمجان، کدو و بلال را نیز سرخ کرد.
 
ظرفیت و عملکرد کباب پز
با این کبابپز در هر نوبت می توان 6 سیخ کوبیده 20 سانتی و یا 4 سیخ جوجه را پخت. ایجاد حرارت توسط سرامیک های نسوز و تابش حرارت 300 درجه سانتی
سیخ گیری یکنواخت و یک دست
پخت یکنواخت کباب
عدم نیاز به نیروی ماهر
کیفیت ظاهری مناسب
عدم انتقال آلودگی
صرفه جویی در زمان
صرفه جویی در مصرف انرژی
گارانتی: دوازده ماه
خدمات پس از فروش: ده سال
معرفی دستگاه کباب زن | کوبیده زن اتوماتیک مدلPS700H
این دستگاه یکی از انواع دستگاه های کباب زن اتوماتیک یا کوبیده زن اتوماتیک تولید شده توسط مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی پویا صنعت است. دستگاه کباب زن که با نام های دیگری مانند دستگاه کباب گیر و کباب سیخ گیر
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
دستگاه کباب زن اتوماتیک مدل PS600H
سیخ گیری یکنواخت و یک دست
کیفیت ظاهری مناسب
عدم نیاز به نیروی ماهر
عدم انتقال آلودگی
صرفه جویی در زمان
صرفه جویی در مصرف انرژی
گارانتی: دوازده ماه
خدمات پس از فروش: ده سال
معرفی دستگاه کباب زن اتوماتیک |دستگاه کوبیده زن اتوماتیک مدل PS600H
دستگاه کباب زن اتوماتیک مدل PS600H مناسب برای کیترینگ ها و رستوران هایی با ظرفیت پخت روزانه بیش 2000 سیخ کباب است. این دستگاه کباب زن قابلیت سیخ گیری کباب بدون دخالت دست و به صورت ی
کباب چیکن ساتای
یکی از انواع کباب های بین المللی است که اصلیت این غذا متعلق به کشور
تایلند است. در تایلند این کباب خوشمزه را در کنار کباب آناناس سرو می
کنند. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت کباب چیکن ساتای با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب چیکن ساتای
سینه مرغ
۵۰۰ گرم

برنج پخته
۲ پیمانه

خامه ترش
نصف پیمانه

ریحان تازه
۲ قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای
۱ قاشق غذاخوری

کره
۱ قاشق غذاخوری

ادویه تایلندی
۱ قاشق چایخوری

سیر
۱ حیه

آناناس
 
مواد لازم برای کباب تابه ایگوشت چرخ کرده:500 گرمفلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عددگوجه فرنگی :3 عددرب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوریپودر زعفران :1/2 قاشق چایخوریفلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوریسیب زمینی حلقه شده :2 عددپیاز رنده شده :1 عددپودر سیر :1/2 قاشق چایخوریپاپریکا :1/2 قاشق چایخوریگرد لیمو :1 قاشق چایخورینمک :به میزان لازمطرز تهیه مرحله به مرحله کباب تابه ایگوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ، مقداری نمک ، فلفل و زرد چوبه ورز میدهیم . آنقدر ورز م
کباب پز تابشی خانگی شیدپخت برای طبخ  کباب کوبیده، کباب بختیاری، کباب سلطانی، کباب برگ، جوجه کباب، ماهی کباب، همبرگر، پیتزا، .. در خانه مورد استفاده قرار میگیرد.
با کباب پز خانگی علاوه بر طبخ انواع کباب می توان ماهی، همبرگر، استیک کبا کرد و همچنین بادمجان، کدو و بلال را نیز سرخ کرد.
 
ظرفیت و عملکرد کباب پز
با این کبابپز در هر نوبت می توان 6 سیخ کوبیده 20 سانتی و یا 4 سیخ جوجه را پخت. ایجاد حرارت توسط سرامیک های نسوز و تابش حرارت 300 درجه سانتیگرا
تاس کباب عسلی
تاس
کباب یک غذای ایرانی محبوب و کاملا مورد پسند برای همه است. این غذا از
جمله غذاهایی اصیل ایرانی است که به شکل های متفاوت در استان ها و مناطق
گوناگون ایران پیدا می شود. تاس کباب خوراک گوشت و سبزیجاتی است که از
قدیم بخصوص توسط مادربزرگها طبخ می شده است. گوشتی که برای تهیه تاس کباب
استفاده می شود بایستی حتما گوشت گوسفندی و ترجیحا دنده باشد. تاس کباب
را می توان به نوعی یکی از غذاهای مغذی دارای همه نوع ماده مفید در یک
وعده در نظر
دستگاه کباب زن اتوماتیک مدل PS500H
سیخ گیری یکنواخت و یک دست
عدم نیاز به نیروی ماهر
کیفیت ظاهری مناسب
عدم انتقال آلودگی
صرفه جویی در زمان
صرفه جویی در مصرف انرژی
گارانتی: دوازده ماه
خدمات پس از فروش: ده سال
معرفی دستگاه کباب زن اتوماتیک| کوبیده زن اتوماتیکمدل PS500H
دستگاه کباب زن اتوماتیک یا کباب گیر یکی از وسایل پر کاربرد در رستوران ها و مراکز طبخ غذا می‌باشد. سیخ گیری کباب به تعداد زیاد کاری دشوار و زمان بر است. برای حل این مشکل استفاده از دستگا
 
جوجه‌کباب یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی و از رده کباب‌های سنتی ایران است. در پخت جوجه‌کباب، قطعات خردشده گوشت مرغ را برای مدتی تقریباً طولانی (حدود سه ساعت) در یک ظرف پر از آبلیمو، پیاز خرد شده، زعفران و ادویه‌جات قرار می‌دهند و پس از اینکه قطعات گوشت طعم دار شد، آنها را به یک سیخ بلند می‌کشند و روی کباب‌پز و به وسیله آتش مستقیم، کباب می‌کنند.
مواد لازم
500 گرم مرغ بدون استخوان مخلوط ران و سینه
300 گرم جوجه با استخوان خردشده و مخلوط
3 عد
آداناکباب یا قیماکباب یکی از کباب‌های مشهور ترکیه است که به نام یکی از شهرهای بزرگ این کشور نام‌گذاری شده است. 
  
آداناکباب در کنار کباب‌ترکی از محبوب‌ترین کباب‌های کشور ترکیه است. آداناکباب هرچند شبیه کباب‌هایی  مانند کوبیده و بناب است، ولی مانند دونرکباب سرو می‌شود. این کباب پس از  آماده شدن با گوجه‌فرنگی، سبزیجات و خیارشور داخل نان پیتا که یک نان مخصوص  ترکی است، سرو می‌شود.
مواد لازم:
گوشت چرخ‌کرده: ۶۰۰ گرم
فلفل‌دلمه‌ای قرمز:
جوجه‌ کباب عسلی با سس تایلندی، یک کباب آبدار و خوش‌مزه است که در سس مخصوص با طعم لیمو، سیراچا، سیر و عسل خوابانده شده و طعمی فوق‌العاده دارد.جوجه‌کباب یکی از کباب‌هایی است که اغلب اوقات در مهمانی‌ها و پیک‌نیک‌ها جزء غذا‌های اصلی است. اگر دوست دارید جوجه کباب با طعمی تازه را امتحان کنید، جوجه کباب عسلی با سس تایلندی را پیشنهاد می‌کنیم.
در این مدل جوجه‌کباب از سس سیراچا که یکی از طعم‌دهنده‌های غذایی تایلند است، استفاده می‌شود. این سس
کباب پز تابشی اتوماتیک مدل PS1200K3
امکان کنترل یکنواختی درجه حرارت پخت
کیفیت ظاهری مناسب
پخت یکنواخت کباب
 پخت بدون دود
صرفه جویی در مصرف انرژی
گارانتی: دوازده ماه
خدمات پس از فروش: ده سال
معرفی دستگاه کباب پز تابشی مدل PS1200K3
دستگاه کباب پز تابشی مدل PS1200K3  کباب پز ایستاده و تمام اتوماتیک است. و از آن فقط برای پخت انواع کباب ها استفاده می‌شود. در این دستگاه سیخ ها به صورت ثابت روی زنجیر در دستگاه قرار می‌گیرند. در این دستگاه از سمت چپ و راست به ک
کباب پز تابشی اتوماتیک مدل PS1200K3
امکان کنترل یکنواختی درجه حرارت پخت
کیفیت ظاهری مناسب
پخت یکنواخت کباب
 پخت بدون دود
صرفه جویی در مصرف انرژی
گارانتی: دوازده ماه
خدمات پس از فروش: ده سال
قیمت :
معرفی دستگاه کباب پز تابشی مدل PS1200K3
دستگاه کباب پز تابشی مدل PS1200K3  کباب پز ایستاده و تمام اتوماتیک است. و از آن فقط برای پخت انواع کباب ها استفاده می‌شود. در این دستگاه سیخ ها به صورت ثابت روی زنجیر در دستگاه قرار می‌گیرند. در این دستگاه از سمت چپ و را
سکانس اول: روی بنر بزرگی نوشته شده کباب سیخی 4000 تومان!
سکانس دوم: مغازه پلمپ شده! یخچال ها که از پشت شیشه مغازه دیده می شن، خالی هستند و فقط برگه پلمپ روی در مغازه است. مردمی که از جلو مغازه رد میشن شروع می کنن فحش دادن که خدا لعنتت کنه گوشت خر میدادی به خورد ملت.
سکانس سوم: روز قبل از سکانس دوم، آشپز که پسر جوون 25 ساله ایه، بعد از اینکه حلیم اول صبح رو می فروشه، میره نونوایی و سفارش سنگک ناهار رو میده. برمی گرده مغازه و برنج رو خیس می کنه، کباب ها
 
بسم الله الرحمن الرحیم
لینک ما در روبیکا:
https://rubika.ir/bestfood_m
 
 
طرز تهیه:
 
مواد لازم کباب کوبیده

پیاز ۲۵۰ گرم
راسته گوساله ۵۰۰ گرم
قلوه گاه گوسفند ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، سماق و فلفل سیاه به اندازه کافی
کالری کباب کوبیده : هر سیخ بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ کالری
دستور پخت
طرز تهیه کباب کوبیده
ابتدا پیازها را پوست بگیرید و بشویید سپس چرخ کنید. در صورت تمایل می توانید پیازها را با رنده ریز رنده کنید. پس از اینکه

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها